Saturday, February 1, 2014

Σεξομηνύματα

Λοιπόν,

Πριν λίγες ώρες, έπεσα πάνω σε ένα άρθρο για το τι εννοούν οι άνδρες όταν στέλνουν μήνυμα στο κινητό μιας γυναίκας. Είτε αυτή είναι πρώην, νυν, μέλλουσα ή πιθανή. 


Από το ύφος του άρθρου, καταλαβαίνεις εύκολα πως το έχει γράψει γυναίκα. Αυτό δεν είναι κακό. Το κακό είναι πως το έχει γράψει γυναίκα που έχει καεί τόσο πολύ στην ζωή της από τα αγοράκια εκεί έξω, που έχει χάσει την πυξίδα στο θέμα σχέσεων και γράφει για να βγάλει το μένος της προς το άρρεν φύλο.
Οι άνδρες, γράφει η "αρθρογράφος", σκέφτονται μια γυναίκα μόνο όταν έχουν καταναλώσει λίτρα αλκοόλ, ή  όταν έχουν φουσκοπαντελονιές και δεν υπάρχει κάποιο εύκολο "θύμα" στην διάθεσή τους για να ηρεμήσουν τις ορμές τους. Στην προσπάθειά τους να κερδίσουν το χρυσόμαλλο δέρας που κρύβεται στο βρακάκι της, άλλα γράφουν και άλλα εννοούν στα μηνύματα.

Πρώτα από όλα, η γενίκευση του ότι το "σε είδα στον ύπνο μου, τι κάνεις?" και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται στο άρθρο, κρύβουν κάτι διαφορετικό, με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Προφανώς η κοπελιά δεν μπορεί να το ξεχωρίσει πότε ένας άνδρας εννοεί αυτό που γράφει και φυσικά δεν έχει την βασική ικανότητα να αξιολογήσει τον αποστολέα σαν άνθρωπο. Δεν λέω, πολλοί μπορεί να σκαρφιστούν αυτόν τον τρόπο για να ανοίξουν μια πόρτα επικοινωνίας, αλλά δεν είναι απαραίτητα ο κανόνας που ακολουθεί το πλήθος.

 Ε, ναι ρε διάολε, σε είδα στον ύπνο μου και επέλεξα να σου στείλω μήνυμα.
Πρόβλημα?
 Α, πρόβλημα. Ε, άντε γαμηθείτε.

Πέρα από την πλάκα αγαπητή μου, εάν ένας άνδρας σε σκέφτεται και επικοινωνεί όπως λες, μόνο όταν έχει πιει ή όταν έχει καύλες, θα πει πως δεν είσαι για κάτι παραπάνω. Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, ή είσαι ψιλο-μπάζο και ο άλλος σε γουστάρει μόνο όταν τα βλέπει θολά από το πιώμα του, ή είσαι εντελώς αδιάφορη σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ που μόνο για το σεξ μπορεί κάποιος να ασχοληθεί μαζί σου. Χωρίς απαραίτητα να παίρνεις και σε αυτόν τον τομέα υψηλό βαθμό, μιας και δεν θέλω να ξεχνάς πως ό,τι και να πετάξεις του πεινασμένου, θα το θελήσει ξανά και ξανά σαν θείο δώρο.

Για να μην δώσω ιδιαίτερα μεγάλη έκταση στο σημερινό αρθράκι μου, τα περισσότερα που γράφει η κοπελιά είναι μια ωδή στον φεμινισμό και στην μείωση των ανδρών. Ας μην την κατηγορούμε πάντως. Μικρό κοριτσάκι είναι, με καμμένη την γούνα της από κάποια αλητόφατσα που βρήκε και έκανε. Άλλωστε θα έχει ξεχάσει, (ή δεν θα το έχει μάθει μέχρι τώρα) πως οι άνδρες, *διόρθωση* οι ΣΩΣΤΟΙ άνδρες (και όχι τα βλαχαδερά ανδρείκελα που κυκλοφορούν στις παραλιακές) όταν θέλουν κάτι, θα το ζητήσουν ευθέως χωρίς σκιαγραφήσεις και μηνύματα με πολλαπλά νοήματα και τρεις τελείες στο τέλος...

Γκέ-γκε?

Non Serviam.
-Lcfr.

PS. Ξέχασα να αναφέρω πως το άρθρο της κυρίας Νίκκης Χαγιά, φιλοξενείται στο COSMO.gr που, μεταξύ άλλων ασχολείται με το τι φοράει η Φαίη Σκορδά και που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή. Άρα το επίπεδο μπορείτε να το καταλάβετε πανεύκολα. 

No comments: